Boerderijcamping de Blökke

Kleine camping in de Achterhoek: ontdek SVR-camping de Blökke!

Vakantie vieren op een kleine camping in de Achterhoek? Op onze boerderijcamping bent u aan het juiste adres. Al 26 jaar runnen wij met veel plezier onze camping in De Heurne bij Dinxperlo, vlakbij de Duitse grens. Kamperen bij de boer is nog nooit zo leuk geweest: beleef het échte boerenleven op onze kleine camping in de Achterhoek!

Kamperen bij de boer: kleine camping in de Achterhoek

kleine camping AchterhoekOp onze kleine camping in de Achterhoek kunt u heerlijk genieten. Zo kunt u bij ons kamperen op een van de 40 kampeerplaatsen of de stacaravan huren. Wat u ook kiest, bij ons proeft u de sfeer van het boerenleven. Ook uw huisdier is welkom, maar wel graag aangelijnd! Op de boerderij van onze kleine camping in de Achterhoek is er van alles te doen. Help boer Hans met het verzorgen van de koeien, maak gebruik van ons gratis wifi-netwerk en ontdek onze speelfaciliteiten: de kinderen zullen zich in ieder geval niet vervelen.

Kleine camping in de Achterhoek = puur genieten van de omgeving

364Onze kleine camping in de Achterhoek is niet voor niets een ideale plek om een onvergetelijke vakantie te beleven. Bij het zien van de omgeving komt u helemaal tot rust. Boerderijcamping de Blökke ligt in De Heurne bij Dinxperlo, een uniek dorp op de Nederlandse-Duitse grens. Ervaar de bijzondere grensbeleving! Dwars door Dinxperlo loopt de landgrens. De ene kant van de weg is Nederland en de overkant is Duitsland. Elke woensdag wordt er een smokkelwandeltocht georganiseerd door de VVV Dinxperlo. U hoort dan de mooie verhalen over de smokkelgeschiedenis langs de grens.Of bezoek het kleinste kerkje van Nederland,De Rietstap!

Ook is er genoeg te doen in de omgeving van onze kleine camping in de Achterhoek. Geniet van het mooie coulisselandschap met de karakteristieke boerderijen. Fiets of wandel over de mooie kerkenpaden en bezoek één van de vele theetuinen waar u kunt genieten van heerlijke streekproducten.

Kom ook genieten van de gezellige en gemoedelijke sfeer op Boerderijcamping de Blökke! Bij aankomst ontvangen wij u met een kop koffie of thee en wat lekkers!

Graag tot ziens,

Hans & Ingrid te Grotenhuis

Beschikbaarheid  Direct online boeken

Aangesloten bij: