Overnachten op een boerderijcamping in de Achterhoek? Ontdek De Blökke!

kleine fotoOp vakantie op een boerderijcamping in de Achterhoek? Bij boerderijcamping de Blökke kunt u ontsnappen aan alle drukte van het leven en genieten van de rust op het platteland.Op onze SVR-camping in de Achterhoek kunt u niet alleen kamperen bij de boer, maar ook de sfeer van het échte boerderijleven proeven.

Beschikbaarheid  Direct online boeken

Boerderijcamping in de Achterhoek: véél te zien en te doen op boerderijcamping De Blökke

Op onze boerderijcamping in de Achterhoek valt er van alles te beleven zoals de geboorte van een kalfje,gras maaien, inkuilen, de oogsttijd en dan samen het stro van het land halen. Kijk gerust even rond op de boerderij en u mag ook meehelpen. Wij vertellen u graag over ons werk en het wonen op een boerderij!

015De kinderen kunnen helpen met de koeien uit de wei halen, meerijden op de tractor met boer Hans en kijken bij het melken. Als er kleine kalfjes zijn dan mogen de kinderen de fles geven! Dan zijn er ook nog onze pony's Lady en Kyra, waar de kinderen mee mogen rondrijden en die ze kunnen borstelen. Of kom een keer kijken als Ingrid aan het karnemelk maken is!

Het verhaal achter onze boerderijcamping in de Achterhoek

Boerderij De Blökke is gebouwd in 1926 en wordt op dit moment bewoond door Hans, Ingrid, Willem, Hein en Lena. Wij zijn de derde generatie die op deze boerderijcamping in de Achterhoek wonen.Het is een gemengd boerenbedrijf in de Heurne bij Dinxperlo. Op onze boederij vindt u koeien, kalveren, geiten, onze  pony’ Lady en Kyra en onze hond Does.

Onze 80 melkkoeien bestaat uit het Flechvieh en Holstein-Frysian ras. De koeien worden 's morgens en 's avonds gemolken. Overdag lopen ze in de wei en 's nachts blijven ze in de stal. Tegen 18.00 uur worden ze weer uit de wei gehaald en dan kunt u mee om ze op te halen. Ze worden dan ook meteen gemolken.Kijk gerust even in de melkstal! Ook wordt dan het jongvee gevoerd en de kalfjes krijgen dan melk. Misschien kun je dan ook een keer een kalfje de fles geven!

Bent u nieuwsgierig naar het boerderijleven en ons werk? Wij vertellen u er graag over!

Graag tot ziens op De Blökke,

Hans & Ingrid

Boerderij

Aangesloten bij: