Overnachten op een boerderijcamping in de Achterhoek? Ontdek De Blökke!

boerderijcamping in de AchterhoekOp vakantie op een boerderijcamping in de Achterhoek? Op boerderijcamping De Blökke kunt u heerlijk ontsnappen aan alle drukte van het leven en genieten van de rust op het platteland. U hoort bij ons geen snelweg of spoorbaan. Op onze SVR-camping in de Achterhoek kunt u niet alleen kamperen bij de boer, maar ook de sfeer van het échte boerderijleven proeven.

Boerderijcamping in de Achterhoek: véél te zien en te doen op boerderijcamping De Blökke

Of u nu wilt kamperen of een stacaravan huren, op onze boerderijcamping in de Achterhoek is er van alles te zien en te doen. Wij vertellen u graag over het boerderijleven en ons werk. Kijk gerust even rond op de boerderij of help mee! Er valt immers altijd van alles te beleven op de boerderij: de geboorte van een kalfje, grasmaaien, inkuilen en dan niet te vergeten de oogsttijd: het stro van het land halen.

boerderijcamping in de AchterhoekDe kinderen kunnen helpen met de koeien uit de wei halen, meerijden op de tractor met boer Hans en kijken bij het melken. Als er kleine kalfjes zijn dan mogen de kinderen de fles geven! Dan zijn er ook nog onze pony's Beauty en Lady, waar de kinderen mee mogen rondrijden en die ze kunnen borstelen. Of kom een keer kijken als Ingrid aan het karnemelk maken is!

Het verhaal achter onze boerderijcamping in de Achterhoek

Boerderijcamping De Blökke is gebouwd in 1926 en wordt op dit bewoond door Hans, Ingrid, Willem, Hein en Lena. Wij zijn de derde generatie die op deze boerderijcamping in de Achterhoek wonen. Onze boerderij ‘De Blökke’ is een gemengd boerenbedrijf in de Heurne bij Dinxperlo. Op onze boederij vindt u koeien, kalveren, geiten pony’s en onze hond Does.

Bent u nieuwsgierig naar het boerderijleven en ons werk? Wij vertellen u er graag over!

Graag tot ziens op De Blökke,

Hans & Ingrid

Boerderij

Aangesloten bij: