Rustige camping in de Achterhoek: écht genieten van het boerderijleven

Op zoek naar een rustige camping in de Achterhoek? Op Minicamping de Blökke is het voor rustzoekers heerlijk vertoeven In de vakantieperiodes is het ook geschikt voor gezinnen met kinderen en opa's en oma's met kleinkinderen.. Het heeft een prachtige ligging en vanaf de camping kunt u heerlijk wandelen en fietsen.Voor uw boodschappen kunt u naar Dinxperlo daar vind u alle winkels die u nodig heeft.In De Heurne is een landwinkel waar u terecht kunt voor heerlijke groente,fruit, salades,brood,vlees en streekprodukten.. Een vakantie op onze camping in de Achterhoek draait om rust, natuur en een échte boerderijbeleving.

Kom tot rust op Minicamping de Blökke: rustige camping in de Achterhoek

Onze camping heeft 40 ruime kampeerplaatsen met goede faciliteiten. Zo biedt onze minicamping 6 ampère stroom , 3 watertappunten en goed sanitair aan.Er zijn 6 douches,7 toiletten,en een afsluitbare wasruimte.Eén gedeelte van het sanitair is verwarmd.

Deze plaatsen liggen gedeeltelijk in een boomgaard.Er zijn zon en schaduwplaatsen. Geniet van het prachtige uitzicht en van de vele loslopende hazen, fazanten, konijnen en reeën. ’s Morgens wordt u gewekt door het gefluit van de vogels.U hoort bij ons geen snelweg of spoorbaan.Ervaar de rust en de Achterhoekse gemoedelijkheid!

Beschikbaarheid  Direct online boeken

Veel te beleven op rustige camping de Blökke

animatie camping blokke 17Op onze rustige camping is er veel te zien en te doen. Zo kunt u door middel van ons gratis wifi-netwerk de mooiste fietsroutes en de leukste eropuit tips opzoeken. Voor de kinderen zijn er veel skelters,twee trampolines,glijbaan, schommels, en een grote zandbak met waterpomp waar ze heerlijk kunnen spelen met oude pannen en potten! Is het slecht weer dan kunnen ze zich in de recreatieruimte ook prima vermaken. Op de boerderij is nog een speelschuur met een ballenbak.

Voor de allerkleinsten kan een klein speeltoestel bij de tent, stacaravan of caravan worden geplaatst om een oogje in het zeil te kunnen houden.In de vakantieperiodes is er voor de kinderen elke week broodjes bakken,een knutselochtend en bij mooi weer word de sproeier aangezet en kunnen ze buikglijden.

 Bezoek ook eens ons boerderijwinkeltje met verschillende producten, zoals verse (karne)melk, eieren, boerenijs, vlees en streekproducten.Hier liggen ook allerlei folders over bezienswaardigheden in de buurt! 

Rustige camping in de Achterhoek = genieten van de prachtige omgeving

In de prachtige omgeving van onze rustige camping in de Achterhoek liggen veel wandel en fietspaden. Via de knooppunten kunt u de mooiste routes volgen die vaak langs de theetuinen lopen waar u kunt genieten van een kopje koffie met wat lekkers. Minicamping de Blökke bevindt zich vlakbij de Duitse grens. Een dagje eropuit in Duitsland is dan ook zeker aan te raden.Bocholt,Xanten,Kleve en Dusseldorf zijn mooie steden om te bekijken.

Camping2

Bekijk alle foto's

Aangesloten bij: