Rustige camping in de Achterhoek: écht genieten van het boerderijleven

Op zoek naar een rustige camping in de Achterhoek? Op Minicamping de Blökke is het voor rustzoekers heerlijk te vertoeven. Onze minicamping heeft een prachtige ligging en kent dan ook talloze leuke wandel- en fietsroutes. Een vakantie op onze camping in de Achterhoek draait om rust, natuur en een échte boerderijbeleving.

Kom tot rust op Minicamping de Blökke: rustige camping in de Achterhoek

Als u kampeert op één van onze 40 ruime kampeerplaatsen op onze rustige camping in de Achterhoek, dan mag u gebruik maken van onze goede faciliteiten. Zo biedt onze minicamping 6 ampère stroom , 2 watertappunten en goed sanitair aan.

Deze plaatsen liggen gedeeltelijk in een boomgaard, met het uitzicht op de rondom liggende weilanden waar de koeien grazen. Geniet van het prachtige uitzicht en van de vele loslopende hazen, fazanten, konijnen en reeën. ’s Morgens wordt u gewekt door het gefluit van de vogels. Kortom: u komt tot rust op Minicamping de Blökke.

Veel te beleven op onze rustige camping in de Achterhoek

Op onze rustige camping in de Achterhoek is er veel te zien en te doen. Zo kunt u door middel van ons gratis wifi-netwerk de mooiste fietsroutes en de leukste eropuit tips opzoeken en vindt u veel speelfaciliteiten voor jonge kinderen. Voor de allerkleinsten kan een klein speeltoestel bij de tent, stacaravan of caravan worden geplaatst om een oogje in het zeil te kunnen houden.

Ervaar het echte boerenleven en help boer Hans de koeien uit de wei te halen of bezoek ons boerderijwinkeltje met verschillende producten, zoals verse (karne)melk, eieren, boerenijs, vlees en streekproducten. Ook kunt u elke dag verse broodjes van de bakker bestellen.

Rustige camping in de Achterhoek = genieten van de prachtige omgeving

In de prachtige omgeving van onze rustige camping in de Achterhoek liggen kilometers aan fietspaden! Via de knooppunten kunt u de mooiste routes volgen die vaak langs de theetuinen lopen waar u kunt genieten van een kopje koffie met wat lekkers. Minicamping de Blökke bevindt zich vlakbij de Duitse grens. Een dagje eropuit in Duitsland is dan ook zeker aan te raden.

Camping

Aangesloten bij: