Zoover reviews

Lees hoe onze gasten ons beoordelen

Gastbeoordelingen

de Blokke scoort gemiddeld een 9.4 uit 332 beoordelingen.
Ligging 9.3
Prijs / kwaliteit 9.3
Kindvriendelijk 9.7
Staat v/h sanitair 9.4
Hygiëne 9.3

Fantastisch

fijne Camping voor jong en oud. Er is van alles te doen op de camping en op de boerderij. Bij Hans en Ingrid ben je altijd welkom.
Op vakantie geweest met partner 10-6-2020

Deze boerderij camping is voor herhaling vatbaar!

Leuke rustige camping voor volwassenen, ook waar het voor kinderen fijn is om te spelen en de boerderij te beleven. Genoeg speel materiaal zowel buiten als in de 2 binnen verblijven bij minder mooi weer. Op de boerderij meehelpen en beleven is echt geweldig, kalfjes melk geven, koeien ophalen en zien hoe ze gemolken worden en pony rijden enz. Rond de boerderij en camping is veel natuur, fazanten, konijnen etc. dat geeft de rustige ligging van de camping weer. Ook prima ligging om uitjes te gaan ondernemen o.a. bijvoorbeeld ook Duitsland. Eigenaar is gastvrij en organiseert leuke activiteiten zoals broodjes bakken bij een kampvuur. In augustus komen we terug op deze camping!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 9-6-2020

Een en al genieten

Wij hebben een super tijd gehad met onze twee dochters van 2 en 7. We zijn vier dagen de camping haast niet afgewerkt, zoveel leuks is er te doen en mee te maken: geitjes, koeien, paardjes, talloze skelters, trampolines, een enorme zandbak, glijbanen, speelhuisjes, ballenbak en op een avond heel feestelijk broodjes bakken aan een stok. Met live muziek! Ingrid en Hans -en kinderen delen graag in hun bevlogenheid: we voelden ons heel welkom om mee te helpen met alle bedrijvigheid op de boerderij. Het is een volop draaiend bedrijf en kinderen krijgen echt een goed kijkje hoe dat er er nu echt aan toe gaat. De sfeer op de hele camping is super ongedwongen en gemoedelijk. Bij regen: grote speelschuur. Tenslotte: in het kleine winkeltje is heel veel lekkers te koop: fantastische huisgemaakte vlierbessen siroop, ambachtelijk ijs en honing uit de buurt, biologisch vlees, en natuurlijk verse (karne-)melk!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 30-5-2020

Fantastisch

Bij camping de blokke krijg je een heel vriendelijk ontvangst. Kan je broodjes bestellen. In de omgeving kan je prima fietsen en wandelen. Het is kortom een fantastische camping. Zowel een camping voor ouderen als gezinnen met jonge kinderen. Er is ook een winkeltje met streekproducten
Op vakantie geweest met partner 29-5-2020

Fijne camping met hartelijk ontvangst

Een prettige camping, we worden hier altijd hartelijk ontvangen. Sanitair is verwarmd, netjes en schoon. In het winkeltje zijn heerlijke boerderij producten te verkrijgen.
Op vakantie geweest met partner 8-3-2020

Lekker rustig

Het is al weer een tijdje geleden dat wij bij jullie zijn geweest, maar het ligt nog vers in ons geheugen. Wat hebben jullie een fijne camping. Voor mensen die al wat op leeftijd zijn (wij dus) is het dubbel genieten van de rust bij jullie. (Wel buiten de kindervakanties natuurlijk.) We hebben heerlijk gefietst in de omgeving. Ingrid en Hans bedankt voor jullie gastvrijheid
Op vakantie geweest met partner 7-10-2019

Fantastisch!

De Blokke is de meest fantastische caping die je maar kunt wensen. Ervaar het wijdde gevoel van een kampeerveld met de geluiden van loeiende koeien en rust. Maak 's avonds voor het slapen gaan een rondje boerderij en staar een tijdje naar de koeien die loom in de stal staan. Je wordt er van zelf ook sloom van slaapt heerlijk. Loop de volgende dag mee met de boer om de koeien op te halen en ervaar de natuur van top tot teen. Vraag wat je wilt over het bedrijf en ervaar dat de boer alle tijd heeft om je alles uit te leggen en zelfs met je de mest silo opklimt omdat je die zo graag van binnen wilt zien. Vraag aan de boerin of je mag kijken bij het boter maken en het kan vrijwel altijd. De kinderen krijgen van de boer en de boerin alle aandacht als hun werk het toelaat. De paardjes staan geduldig op je te wachten en de geiten zijn hilarisch als ze s avonds weer naar binnen huppelen. Een camping om steeds weer naar toe te gaan.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-10-2019

Fantastiche voor herhaling vatbaar

gastvrij kindvriendelijk en schoon
Op vakantie geweest met partner 21-9-2019

Fantastische vakantie gehad!

Super vriendelijke mensen! Pluspunten; Rust, ruimte, dieren, natuur, skelters, trampoline, zandbak, speelgoed, hooiberg, schoon sanitaire, koeien uit de wei halen, kijken bij het melken, kalfjes flesje geven, verse broodjes, en nog heel véél meer! Bedankt voor de fantastische vakantie!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-9-2019

Zeer tevreden

om deze tijd die wij er waren(03-14.09) heerlijk rustig , mooie omgeving , ook om met honden te lopen, heerlijke melk fris v.d. koe, lekker ijs .......wij komen zeker weten weer terug naar de Heurne
Op vakantie geweest met partner 16-9-2019

Topvakantie!

Genieten! Met kleinkinderen naar de boerderij van Hans en Ingrid. Ook dit jaar weer een succes! Op verzoek van de kleinkinderen hebben we voor volgend jaar alweer een afspraak gemaakt. Als opa en oma heb je geen (klein)kind aan ze! Wat is er veel te beleven!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-9-2019

Heerlijke vakantie gehad

Leuke gezellige camping waar we met heel veel plezier naar toe gaan. Voor de kinderen echt geweldig. Die vermaken zich op en rond de boerderij enorm
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-8-2019

Fantastisch

Geweldige camping, super 2 weken gehad. Onze kinderen hebben zich prima vermaakt. Zoon van 12 en dochter van 6. Het leek soms zelf of we ze niet mee hadden.... Dan waren ze druk met van alles en niks op de camping.... Lekker spelen de boer helpen, paarden borstelen, spelletjes doen, skelteren...... En nog veel meer. Boer Hans en Boerin Ingrit zijn hele vriendelijke mensen die je het graag naar het zin maken, dus ook een tochtje met de tractor met huifkar hoort er dan ook bij.... Bezoekje bij de molen of varkensfokkerij.... Allemaal heel leuk..... Ze gaan ons zeker nog eens terug zien... Bedankt voor een geweldige vakantie
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-8-2019

Gewoon Geweldig

Alweer voor de 4de maal hier de zomervakantie gevierd, want als we de kinderen vragen waar willen jullie naartoe, komt de er zonder enige nadenken naar Hans en Ingrid natuurlijk en daar sluiten wij ons als ouders volledig bij aan want het is gewoon een erg fijn vakantie adres. Zoals te lezen in de div reacties er ontbreekt hier niets om een fijne vakantie te hebben, en er worden steeds weer dingen verbeterd, er was nu een mooie nieuwe ruimte gecreëerd waar de ballenbak staat en lekkere relax banken voor de kinderen. Wat we erg tof vonden van boer Hans is dat de kinderen gewoon een stuk land mochten gebruiken om een baan de maken voor de radiografische auto's helemaal TOP. Ondanks dat we een paar dagen wat slechter weer hebben gehad hebben we ons weer prima vermaakt op de camping en daarbuiten wat er is genoeg te beleven in de omgeving.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-8-2019

Fantastisch, leuk, gezellig.

Fantastisch was het verblijf bij deze Boer en Boerin. Onze 2 zonen hebben 1 week rondgehuppeld bij Boer Hans. Koeien 🐄 moeten natuurlijk uit het land gehaald worden. En gemolken, voeren en vooral bekijken en knuffelen❤️. Tijdens ons verblijf zijn er 4 kalfjes gezond geboren. Boer Hans deed dit echt liefdevol 🥰 met zoveel geduld. Moeder koe kreeg een compliment een aai en een schouderklopje. Mooi om te zien. 🧻🚿Sanitair top. 👍 Buiten wassen ook prima. Genoeg speelgoed 🥅voor de kinderen buiten en een leuke ruimte voor als het regent samen op de bank 🛋 te hangen of aan tafel spelletjes te doen. Wij gaan nooit 2 x naar dezelfde camping. Maar wij komen zeker terug bij Ingrid en Hans. Deze mensen zijn zo lief, ontspannen, grapje en zelf hulp bij het wassen van onze kleding. ( nieuwe kleding. Lekkage in de caravan, vlekken op de nieuwe kleding. Maar gelukkig heeft Ingrid mij geholpen en kan man lief met in zijn nieuwe kleding lopen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-8-2019

Heel fijne camping! Voor herhaling vatbaar!

Ruime plaatsen, heerlijk rustig, duidelijke regels, heel schoon sanitair en goed warm water. Enorm leuk is dat boer Hans en boerin Ingrid zo enorm relaxed zijn. Ze doen het echt allemaal met veel plezier : de kinderen mogen overal echt meehelpen. Vragen worden beantwoord en er worden veel grapjes gemaakt. Er werden kalfjes geboren die we een paar dagen later de fles mochten geven, de pony's genieten van alle aandacht en hinniken vrolijk als je aan komt lopen. In de ochtend kun je broodjes bestellen en de pizza's zijn heerlijk op dinsdag! Het broodjes bakken, de skelters en alle leuke uitstapjes in de omgeving, maakt dat we zeker nog eens terug komen!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-8-2019

Geweldige camping voor gezin met kinderen!

Wat een gezellige boeren camping! Wij hebben hier een week gestaan met ons gezin met 3 kinderen van 9-7 en 3,5 jaar oud! Wat een geweldige vakantie hebben zij gehad! (En wij dus ook!) er is werkelijk van alles te doen en te zien! Helpen koeien melken, pony’s borstelen en berijden, een ballenbak, meer dan genoeg goed werkende tractoren/skelters/fietsjes! Ook genoeg activiteiten, kinderdisco, met de huifkar naar een varkensboerderij, broodjes bakken bij het kampvuur en ook de pizzaboer op de camping is een aanrader. We hebben een kalfje geboren zien worden en de jongens vonden het geweldig dat ze van boer Hans een racebaan mochten bouwen op een stukje grond voor hun bestuurbare auto’s. Met een aantal stenen en een paar bulten zand hebben ze zich daar heerlijk vermaakt! Kort samengevat: een zeer leuke camping voor gezin met kinderen, zeer vriendelijke eigenaren, schoon sanitair dus zeker een aanrader! Tot een volgende keer!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-8-2019

Fantastisch

Super leuke camping! Je wordt leuk ontvangen met koffie, thee en limonade voor de kids! Vooral voor de kinderen omdat er van alles te doen is. Ze mogen de Boer helpen met koeien melken, helpen met de koeien uit de wei halen, pony rijden, konijntjes eten geven, de geiten in de wei doen, gezellig samen broodjes bakken met een muziekje erbij en er is een zandbult met van alles erbij zoals een glijbaan, trampoline, klimrek, voetbaltafel enz. En een ballenbak. En er zijn skelters, traptrekkers, fietsjes enz. En bij mooi weer hebben ze een leuke buikschuifbaan! Een en al dolle pret voor jong en oud! Er is zelf een leuke recreatie ruimte aanwezig ook voor jong en oud! Het toilet/douche gebouw is ook prima in orde! Wij hebben het super naar ons zin gehad en komen volgend jaar zeker weer!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-8-2019

Rust, ruimte, proper en kindvriendelijk

Hartelijke ontvangst, vriendelijke eigenaren, ruime plaatsen, veel speelmogelijkheden voor de kinderen en toch zalige rust. Héél proper sanitair....Tip voor gasten: "respecteer het harde werk om het sanitair schoon te houden". Heerlijke verse melk, karnemelk, ijsjes,....zelfs een pizzabakker en een frietwagen. Als belgen durven we zeggen dat het heerlijke frietjes waren. Voor de kinderen super met de diertjes erbij. Mooie omgeving om te fietsen. Alles in de buurt. Kortom geweldige vakantie geweest. Nogmaals bedankt. Peter&Nancy en Ruben
Op vakantie geweest met jonge kinderen 1-8-2019

Wij willen er weer heen en vragen anderen ook mee.

Heerlijk paar dagen hier doorgebracht met de camper. Rustig omgeving en genoeg plekken in de beurt een kopje koffie en iets lekkers te halen tijdens het fietsen. Kalfjes en kooien, geiten, pony's en hond. In spanning gewacht op de nieuwe kleintjes. Koeien kijken tijdens het melken. Er lopen hazen en fazanten rond. Lekker verse melkproducten kunnen halen. Veel speelgoed voor de kleintjes en ruim opgezet speelplaats met trampolines. Rustig en ruim. Vriendelijke mensen. Ideaal voor de Coutry Fair daarnaast in Juni.
Op vakantie geweest met partner 12-7-2019

Fantastisch

Heerlijke boeren camping en je komt er tot rust
Op vakantie geweest met partner 5-7-2019

Toppie

Wat zijn we gastvrij ontvangen en heb zelden zo’n leuke en schone camping gezien
Op vakantie geweest met partner 5-7-2019

Fantastisch

Prima camping, hele aardige eigenaars. We zijn heel gastvrij ontvangen en hebben het reuze naar de zin gehad. Wij vonden het top, ook de verzorging van toiletten dik voor mekaar. Heerlijk heet water voor de afwas. Wij waren er met onze hond, maar als je er met kinderen komt willen ze nooit weer naar huis er is van alles om mee te spelen.
Op vakantie geweest met partner 4-7-2019

Mooi stekje om terug te komen, mooie omgeving.

Zeer geschikt voor kinderen, familieweekend of zoals wij met oldtimers club. Erg lekker vlees te koop van eigen vee, melkproducten en lekker ijs, schoon sanitair en vriendelijke eigenaar.
Op vakantie geweest met partner 3-7-2019

Gezellige camping

We werden erg hartelijk ontvangen en alles was mogelijk... Waren tevreden
Op vakantie geweest met oudere kinderen 3-7-2019

Gezellig

Voor het derde jaar op rij zijn we hartelijk ontvangen door Ingrid en Hans. Wat een leuke camping. Ieder jaar weer genieten onze kinderen van het broodjes bakken boven het kampvuur, het tractor rijden, de dieren en natuurlijk het verse ijs. Een aanrader voor alle gezinnen en natuur liefhebbers. Ook heerlijk dat het op de camping tot een uur of 08.30 rustig blijft. Wij komen volgend jaar zeker weer terug!
Op vakantie geweest met partner 17-6-2019

Hier moet je gewoon eens geweest zijn

Het was voor ons de eerste keer op een boerencamping en wat hebben we het heerlijk gehad. Wat een aardige mensen en wat een mooie grote plaatsen. Ingrid en Hans vertelde graag over het boerenleven. Heel bijzonder was dat ik voor mensen op zoek was naar een huis waar de voorouders gewoond hadden en ingrid me daarbij geholpen heeft Heerlijke melk en karnemelk en vlees uit het winkeltje ook leuk was dat er een patatkraam op de camping kwam. De kinderen(maar ook deze moeder) vonden het super om de koeien op te halen en de kalfjes te voeren en de kinderen lagen helemaal in een deuk als de geiten naar hun hok gingen. Onze dochter vond het pony rijden super wat heel vaak kon. ook waren ze helemaal gek van Does de hond wat een lieverd was dat Sanitair is prima en super omgeving. De enige nadelen zijn: Dat je weer naar huis moet en thuis weer melk en karnemelk uit een pak moet drinken
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-6-2019

Heerlijke dagen gehad

Met Hemelvaart en Pinksteren hebben wij twee lange weekenden op deze camping gestaan. We hebben het heerlijk gehad. Zo veel te doen voor de kinderen! Naast de trampolines, zandbak en skelters, hebben onze kinderen zich heerlijk vermaakt bij de pony’s. De eigenaren zijn zeer gastvrij en niets is ze te veel. Er heerst een fijne ongedwongen sfeer op de camping. Het sanitair is genoeg en prima in orde! Tot slot, de omgeving is prachtig en leent zich prima om te wandelen of er met de fiets op uit te gaan. Wij komen hier zeker nog eens terug!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-6-2019

Genieten!

Dit is een mooie en super kind vriendelijke camping. We hebben een heerlijk weekend achter de rug. Midden in de natuur en op de boerderij. Je word hier door Hans en Ingrid hartelijk verwelkomd met koffie of thee en een grote glimlach. Wat erg aanstekelijk werkt! De kinderen (5 en 7 jaar) hebben we het weekend bijna niet gezien en ze hebben zich hier super vermaakt. Ook de voorzieningen zijn goed en de toiletten en douches altijd schoon. Hans en Ingrid werken bijna dag en nacht volgens ons, en met veel passie. Ook mogen de kinderen helpen met de geitjes en de koeien. Dat is natuurlijk super interessant en leerzaam! Ook de hond helpt graag mee haha Je bent vanaf de camping zo in dinxperlo voor een boodschapje en de omgeving is fantastisch om te fietsen of wandelen. We hebben gelijk voor over 5 weken weer een weekend geboekt. Wat ons betreft een absolute aanrader!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-6-2019

Fantastisch

Mooie leuke gezellige camping, lekker helpen op de boerderij. Van alles te doen en te beleven.
Op vakantie geweest met partner 3-6-2019

Gastvrij

We waren 4 caravans en 2 tentjes in totaal met 18 mensen in de leeftijd van 3 tm 64. Onze bewuste keuze voor een boerderij camping bleek schot in de roos te zijn. Hans en Ingrid is niets teveel, altijd een glimlach of een grapje. Hun gastvrijheid straalt er van af. Mooie ruime plekken, prima schoon sanitair en een waar Eldorado voor kinderen. Voor kinderen, maar ook voor volwassenen, een goed inzicht in het melken van koeien. De verse melk en karnemelk waren voortreffelijk. Veel respect voor het niet altijd makkelijke boeren leven. Wij gaan zeker nog een keer terug komen.
Op vakantie geweest met partner 2-6-2019

Super

Net terug van een heerlijke week op deze camping. We wilden eigenlijk langer blijven maar helaas voor ons waren er al andere boekingen. En we snappen ook waarom. De sfeer op deze camping is fantastisch, er is zoveel te doen en te beleven rond de boerderij. Met de boer mee het land op koeien halen, de pony’s lady en beauty rijden en verzorgen, spelen in de hooischuur of ballenbak. Het is allemaal mogelijk. Schoon sanitair, ruime plekken en een zeer gastvrije boer en en boerin maken dat je eigenlijk niet meer naar huis wil.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 1-6-2019

Geweldige ervaring voor kinderen en volwassenen.

We zijn voor de tweede keer met onze kleindochters in de stacaravan op deze camping geweest. Met elkaar hebben we het ontzettend naar onze zin gehad. We worden altijd hartelijk ontvangen. Voor de kinderen is er volop gelegenheid te helpen met het binnen halen van de koeien. De geiten en pony rijden. Deze keer de geboorte van een kalfje mogen ervaren. Kortom fantastisch en heel erg aan te bevelen als je je kinderen of kleinkinderen en boerenleven wil laten ervaren. Dank je wel Ingrid en Hans voor jullie gastvrijheid.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-5-2019

Heerlijke mini vakantie !

Wat zijn boer Hans en boerin Ingrid ontzettend lieve mensen en wat hebben ze veel hart voor wat ze doen. Ze zijn heel gastvrij en geven je de ruimte om een kijkje te mogen nemen op hun boerderij. Het sanitair ziet er netjes en schoon uit en er is altijd voldoende toiletpapier. De camping zelf is een groot speelparadijs voor kinderen, zelfs voor hele kleine kindjes van 1 jaar. Voor ouders is het overzichtelijk en klein wat ook een veilig gevoel geeft. Kortom; wij komen zeker terug volgend jaar !
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-4-2019

Geweldig

Wat een geweldige campings dit! mooi rustig gelegen en eigenaars van de camping erg vriendelijk. Op deze camping zijn je kinderen echt de hele dag lekker bezig en kunnen de ouders nog extra genieten. Er zijn trampolines en ballenbak speeltuinen, skelters, je kunt er heel vrij in de boerderij mee helpen en kijken, kalfjes melk geven stallen uitmesten ponys verzorgen en je mag er op rijden, koeien mee uit de weilanden halen en terug op de stallen brengen echt genoeg te beleven. Sanitair keurig bij gehouden en heel netjes voor 9.00 en na 21.00 stilte op de camping verse broodjes van de bakker en pizzaboer die op de camping pizza bakt. Kortom echt een aanrader!!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 25-4-2019

Fantastisch!!

Wat een geweldige camping! Ingrid en Hans doen alles om het je naar de zin te maken. Lieve mensen. De sfeer op de camping is heerlijk. Overzichtelijke speeltuin. Kinderen mogen helpen met de koeien. Er wordt van alles georganiseerd. We hebben zo'n geweldig weekend gehad. Kind was elke dag vies van teen tot kruin maar met een lach van oor tot oor zo aan het genieten. Ondanks alle kinderen was het tussen 21.00 en 9.00 toch lekker rustig. Erg fijn. In het winkeltje is lekker boerderij ijs, vlees en verse melk te koop. Wij komen zeker terug!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 23-4-2019

Geweldig. Wij komen zeker weer terug.

Wij hebben het kampeerseizoen afgetrapt op camping De Blökke. Het was heerlijk genieten. Wakker worden met het gefluit van de vogels en fazanten. Je hoort er geen snelweg. Het onthaal was gezellig en goed. Kortom een echte aanrader.
Op vakantie geweest met partner 8-4-2019

Wij komen zeker terug!

Dit weekend hebben we weer een start gemaakt van ons kampeerjaar, bij kampeerboerderij de Blokke. We werden zoals ook vorige jaren erg hartelijk welkom geheten, koffie werd ons aangeboden! Ook onze hond Maya was welkom Het sanitair was schoon en heerlijk verwarmd (het was niet zo heel warm namelijk 2-3 maart) Verse eitjes en melk stonden elke ochtend klaar, bij de streekproducten. We hebben genoten van de rust, de geitjes die achter ons stonden en de ruime kampeerplaatsen, en de gastvrijheid van de familie te Grotenhuis Bedankt Rob Mark en Jolanda
Op vakantie geweest met partner 3-3-2019

Prima

Prima camping gedeelte verwarming in sanitair. Mooie fietsomgeving.
Op vakantie geweest met partner 19-12-2018

Voor herhaling vatbaar, super camping

Waren met de drie kleinkinderen 3-9-10 jaar, hebben ontzetttend genoten van het boerderijleven en het speel plezier voor de kinderen, een echte aanrader👍🏻😊
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-12-2018

Geweldig. Zeker aan te raden.

Wat een supervriendelijke camping. Hartelijke ontvangst. Bij het oprijden van de camping valt het direct op dat het voor kinderen hier aan niets ontbreekt. Tijdens ons verblijf hebben wij helaas geen kinderen gezien. Wij hebben ondanks dat ons prima vermaakt, wat dus betekend dat deze camping ook zeker geschikt is voor senioren. Alles was netjes, sanitair keurig en schoon. Ook leuk om te zien hoe 's morgens en 's avonds de koeien naar buiten/binnen gehaald worden. Het was ook een genot om naar de geiten te kijken, die af en toe behoorlijk heftig met elkaar konden tekeergaan. Kortom , deze camping is zeker aan te raden. Niet alleen voor gezinnen met kinderen, maar zeker ook voor senioren. PS. Koop zeker het zelfgemaakte ijs in het winkeltje; Heerlijk.
Op vakantie geweest met partner 2-11-2018

Graag weer

Ondertussen alweer voor de 3e keer hier geweest, dit zegt eigenlijk al wel genoeg. Als we de kinderen vragen waar gaan we heen op vakantie is stellig het antwoord natuurlijk naar Boer Hans en boerin Ingrid. Zelf hebben we het hier natuurlijk ook erg naar de zin genoeg te beleven op de boerderij er mag veel en niets moet. Pony rijden, boer helpen met koeien enz enz Sanitair is altijd erg netjes en schoon en er zijn mooie ruime plekken. Ook wordt er met regelmaat iets georganiseerd, maar er is in de omgeving ook genoeg te beleven. Wederom geboekt voor het seizoen 2019
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-10-2018

Top. Kan t aan iedereen aanbevelen.

Het was een super vakantie. We hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-8-2018

Hier komen we nog vaker!

Mooie overzichtelijke boerderij-Camping. Waar je de gastvrije boer en boerin nog echt mag helpen op hun melkveebedrijf. Koeien en kalfjes voeren, koeien melken, koeien ophalen, op de tractor mee en helpen bij bijna alle andere voorkomende werkzaamheden. Ze organiseren Huifkartochten naar de klompenfabriek en Teunismolen. Verder is er een winkeltje waar je verse melk en karnemelk, vlees, boerderij-ijs, heerlijke streekproducten kunt kopen Er zijn buiten meer dan voldoende speelgelegenheden voor de kinderen (klimtoestellen, grote zandbak met Boerderij-Speelgoed en ballenbak) én er is ook een ruime speelgelegenheid binnen. én niet onbelangrijk, keurig sanitair dat meerdere malen per dag wordt schoongemaakt. Er zit maar één nadeel aan deze camping: de kinderen willen geen uitstapjes meer maken, ze willen alleen maar op de camping en boerderij spelen en helpen. Door de ruime opzet is de camping ook geschikt voor mensen zonder kinderen
Op vakantie geweest met oudere kinderen 19-8-2018

Zeer schone kind en/of senior vriendelijk camping.

Kindvriendelijke camping maar ook zeer geschikt voor senioren! Wij hebben hier met Pinksteren gekampeerd en vanaf eind juni tot half september met en zonder (klein) kinderen. Je wordt hier altijd vriendelijk ontvangen. Dit jaar werd er zelfs na aankomst koffie met iets lekkers bezorgd. Ingrid en Hans zorgen ervoor dat iedereen plezier heeft. Het sanitair is altijd goed verzorgd en wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Voor de kinderen is er genoeg te doen. Helpen op de boerderij. Kalfjes de fles geven, koeien naar de wel brengen of ophalen.Mee met boer Hans op de trekker. Alles kan en niets is te gek. Knutseluurtje of een huifkartocht met bezichtiging van de klompenfabriek of de molen is er ook wekelijks. Grote zandbak, veel speelgoed, binnenspeelruimte en vermaak met de trampolines en waterbaan. Onze kleinkinderen hebben zich hier prima vermaakt maar ook voor de senioren een mooie omgeving om te fietsen/wandelen.
Op vakantie geweest met partner 14-9-2018

Super fijne vakantie gehad!

Alweer voor het derde jaar een super fijne vakantie gehad bij Ingrid en boer Hans. Onze kinderen willen nergens anders heen! Er is ook zoveel te spelen; traptractors, skelters, ballenbak, strobalen, trampolines, zandbak, schommels, glijbanen en nog veel meer. En natuurlijk helpen met de koeien naar de wei brengen, dit jaar extra leuk omdat dat vanwege de warmte pas savonds moest gebeuren. De pony’s verzorgen en kalfjes aaien en een heleboel kinderen om mee te spelen. Ze hadden het iedere dag te druk met spelen om naar bed te gaan. Verder is het sanitair netjes en schoon. Er is een winkeltje met oa lekkere ijs. Met de huifkar zijn we naar de klompenfabriek geweest. We hebben weer brood gebakken. Het was weer een geweldige vakantie!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-8-2018

Top locatie voor een top vakantie

Het is echt een fantastische camping! Alles mag en alles kan. Niks is te gek. Heerlijk spelen op de camping met de trampo’s, de zandbak die vol spullen staat, skelters en fietsen. En helpen bij boer Hans is natuurlijk helemaal te gek. Het mooiste moment van de dag is toch wel de koeien uit de wei halen en kijken bij het melken of de kalfjes de fles geven! Wij raden iedereen aan om van de gastvrijheid van boer Hans en boerin Ingrid te gaan genieten! Het ligt in een mooie omgeving heerlijk rustig! Maar toch veel te beleven
Op vakantie geweest met jonge kinderen 26-8-2018

Geweldig!

We hebben drie heerlijke weken gehad. Een warm welkom en dat was een fijn begin. De tijden dat het rustig was was perfect.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 26-8-2018

Fantastische camping voor herhaling vatbaar

Prima ontvangst door de eigenaren kindvriendelijke camping en toch een rustige camping Mag de boer helpen met de verzorging van de dieren en andere werkzaamheden Ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud kortom een hele mooie en gemoedelijke sfeer Keurig schoon en netjes sanitair gebouw Wij hebben een weekje gestaan maar was eindelijk te kort Mooie omgeving om te fietsen en je zit zo in Duitsland
Op vakantie geweest met partner 26-8-2018

Gastvrij, kindvriendelijk, fijn

Zeer gastvrij, fijne camping en zeer kindvriendelijk. Enorm naar ons zin gehad en wat lekkers uit het ´winkeltje´ gekocht. Veel speelgoed, trampoline, spelletjes, skelters aanwezig
Op vakantie geweest met partner 21-8-2018

Aangesloten bij: