Stacaravan huren in de Achterhoek op Camping de Blökke, vlakbij de Duitse grens

Stacaravan huren in de Achterhoek? Ontdek Minicamping de Blökke. Onze minicamping bevindt zich nabij de Duitse grens, in De Heurne bij Dinxperlo. Wanneer u vakantie viert op De Blökke, beleeft u meteen het boerderijleven en de gezellige sfeer op onze minicamping. Geniet van comfort en huur een stacaravan in de Achterhoek op Minicamping de Blökke.

Stacaravan huren in de Achterhoek = genieten van comfort

Wanneer u ervoor kiest om een stacaravan te huren in de Achterhoek op Minicamping de Blökke, geniet u van comfort. Onze 6-persoons stacaravan bestaat uit:

  • een zitgedeelte met tv
  • keuken met gasfornuis en oven
  • 1 slaapkamer met 2-persoonsbed
  • 1 slaapkamer met 2x 1-persoonsbed
  • Kussens en dekbedden zijn aanwezig
  • van het zitgedeelte kunt u ook een 2-persoonsbed maken
  • en een badkamer met douche en toilet

Een tafel en tuinstoelen staan voor de stacaravan gereed, zodat u heerlijk van het zonnetje kunt genieten bij mooi weer. Huisdieren zijn niet welkom in onze stacaravan.

Puur genieten van de omgeving? Huur een stacaravan in de Achterhoek op De Blökke

Onze stacaravan in de Achterhoek is niet voor niets een ideale plek. In de Achterhoek kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Onderweg kunt u even uitrusten bij de verschillende theetuinen. Benieuwd naar de mooiste routes in de Achterhoek? In onze boerderij kunt u diverse mappen met routes vinden. Zo kunt u al direct vanaf de minicamping beginnen met o.a. de Heurne-route en rondje Dinxperlo.

Beschikbaarheid  Direct online boeken

Ontdek de Achterhoek

Ontdek de omgeving op een bijzondere manier en meld u aan voor één van onze huifkartochten. Deze huifkartochten worden gecombineerd met een rondleiding door bijvoorbeeld de Klompenfabriek Krajenbrink, de Teunismolen in De Heurne of biggetjes kijken bij een varkensbedrijf!

Huren

Aangesloten bij: